MENU

2 0 2 3


Dit menu serveren we van 19/01 tot en met 12/02.


We starten het jaar met een down-to-earth menu, waarbij wintergroenten centraal staan. Aards, gerookt, gegrild, een beetje nostalgisch, echte comfortfood.





GOURMAND:



Dunne pizza met pompoen en salie


Geroosterde spruit-spicy rode kool-sesam


'Vitello cicoria'-gerookt witlof-crème van oude kaas-kalfshaas


Skrei-mossel-preibrandade


Donker chocoladeijs-whiskybrownie-fudge

 





FLEXI:



Dunne pizza met pompoen en salie


Geroosterde spruit-spicy rode kool-sesam


Gerookt witlof-crème van oude kaas-duxelle


Gegrilde prei 'à la vinaigrette'-belugalinzen-brandade


Donker chocoladeijs-whiskybrownie-fudge







Menu Gourmand: 65,-

Menu Flexi: 55,-


Aangepaste wijnen, water en koffie/thee: 35,-


Selectie artisanale kazen: +11,-