2 0 2 3
Dit menu serveren we van 19/01 tot en met 12/02.
We starten het jaar met een down-to-earth menu, waarbij wintergroenten centraal staan. Aards, gerookt, gegrild, een beetje nostalgisch, echte comfortfood.
GOURMAND:
Dunne pizza met pompoen en salie
Geroosterde spruit-spicy rode kool-sesam
'Vitello cicoria'-gerookt witlof-crème van oude kaas-kalfshaas
Skrei-mossel-preibrandade
Donker chocoladeijs-whiskybrownie-fudge
FLEXI:
Dunne pizza met pompoen en salie
Geroosterde spruit-spicy rode kool-sesam
Gerookt witlof-crème van oude kaas-duxelle
Gegrilde prei 'à la vinaigrette'-belugalinzen-brandade
Donker chocoladeijs-whiskybrownie-fudge
Menu Gourmand: 65,-
Menu Flexi: 55,-
Aangepaste wijnen, water en koffie/thee: 35,-
Selectie artisanale kazen: +11,-