MENU

















In het kader van Flanders Food Festival serveren we van 01/10 t/m 14/11 een menu met het beste uit onze Noordzee. Als lid van het North Sea Chefs Team willen we naast de lokale producten, ook vis en bijvangst van onze Belgische vissers in de kijker zetten.





Menu "Gourmand"



amuse

__


Tartaar van mossel/appel/venkel

__


Pijlinktvis/Chili/chorizo/pompoen

__


Vis van het jaar/beurre blanc-noir/groene kool/zilte groenten

__


 Gepocheerde peer/amandel/Earl Grey-ijs






Menu "Flexi"



amuse

__


Tartaar van appel/venkel/geroosterde zaden en granen

__


Gepocheerd ei/chili/pompoen

__


Lasagne van knolselder gevuld met champignon/Groene kool/zilte groenten

_


Gepocheerde peer/amandel/Earl grey-ijs








Menu "Gourmand": 55,-

Menu "Flexi": 45,-


Aangepaste wijnen, water, koffie/thee met friandises: 30,-

BOB-arrangement (halve wijn): 22,-


Kaas i.p.v. dessert +5,-

Selectie artisanale belgische kazen 10,-